Asistenta Sociala

Asociatii si Organizatii
ce ofera servicii de asistenta sociala

FromTo

Centru de Urgenta pentru femeia si copilul abuzatAl. Viitorului, Nr. 3 | Deva, Jud. Hunedoara

Centrul De Urgenta pentru Femeia si Copilul Abuzat

Centru de urgenţă care să vină în sprijinul victimelor violenţei domestice din localitatea Deva, pentru ca aceştia să fie capabili să depaşească starea de criză prin care trec, să-şi amelioreze situaţia familială, îmbunătăţindu-şi nivelul calitativ al vieţii.

FromTo

Asociatia ``ANTIPARKINSON``Bd. Dacia, Bloc 29, sc.A, et.1, ap.7 | Deva, Jud. Hunedoara

Asociatia „ANTIPARKINSON”

Asociația Antiparkinson este organizație neguvernamentala, apolitica, nonprofit, ce apara interesele celor 72000 de bolnavi de Parkinson din România. Înființata in anul 2006, in Municipiul Deva, asociația Antiparkinson are peste 550 de membrii, 350 dintre aceștia fiind afectați de aceasta maladie/boala, 20 de voluntari și un angajat și colaborează strâns cu alte organizații similare din țară și din străinătate.

FromTo

Fundatia ``SO.SI.SE.SA``Str. Gen. H. M. Berthelot, nr. 46 | Sector 1, București

Fundatia „SO.SI.SE.SA”

Prin activitatea noastră urmărim să contribuim la integrarea în comunitate a unor grupuri sociale ce se confruntă cu diverse probleme.
Sărăcia devenită stil de viață,
Excluderea personală și marginalizarea socială a persoanelor cu dizabilități fizice și mentale sau cu condiții social speciale.
Resemnarea în fața inegalităților de șansă și a condițiilor improprii de trai.
Abandonarea copiilor din centrele de plasament ajunși la vârsta majoratului și constrânși să înceapă o viață pe cont propriu.

Institutii Partenere